024 666 3 222 1 Tour@travelpx.net

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

About

About Us

“Nobody can discover the world for somebody else. Only when we discover it for ourselves does it become common ground and a common bond and we cease to be alone.” – Wendell Berry

Branding90%
Graphic Design100%
Social Marketing85%
Product Design90%

Về tôi

Travepx.net, viết tắt của “Travel Pixel” (pixel: đơn vị đo lường trong nhiếp ảnh), đó là sự kết hợp hoàn hảo của Du lịch phượt và Nhiếp ảnh. Mục đích chính của website này là tạo cảm hứng cho bạn về việc thực hiện một ước mơ mà rất nhiều người ấp ủ, đó là du lịch vòng quanh thế giới, bằng tất cả những kinh nghiệm chúng tôi cóp nhặt được qua những chuyến đi của mình. 

Ngoài việc chia sẻ các kinh nhiệm du lịch, chúng tôi cung cấp cho bạn những deal gồm khách sạn và đi lại với chi phí tốt nhất để các bạn có thể tự trải nghiệm và tận hưởng chuyến đi. Hiện tại nếu bạn cần đặt phòng khách sạn, resort ở Việt Nam và các nước châu Á như Singapore, Maldives,.. các tour du lịch châu Âu tự túc, vui lòng liên hệ hotline: 024 666 3 222 1 hoặc gửi email về địa chỉ: tour@travelpx.net. 

Website đặt phòng khách sạn: http://booking.travelpx.net.

About Us

Hi there, we are Travelpx!

Creating fabulous images and exploring the world via travelling were my main concerns, and I have always found a way to do that. Experience about 3 years and always thriving to get better in this obsession of mine called Photography, I armed myself different types of techniques and now I want to write all about it, sharing my knowledge about photography and my trips as well. Hope that this website can inspire you to travel the world and make more stunning images.

Besides sharing travel experience, we always want to support you more by finding best travel deal, making suitable itinerary to enjoy your trip more.

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Hàng tuần mình sẽ gửi email đến những bạn đọc thân thiết của blog để chia sẻ những chuyến đi, kinh nghiệm và những hotdeal du lịch. Mời bạn đăng ký nhận email để cập nhật hành trình mới nhất từ TRAVELPX nhé.

.

Show Buttons
Hide Buttons